Ανταλλακτικά

Η επιλογή των γνησίων ανταλλακτικών για το service του οχήματός σας είναι επιβεβλημένη όσο διάστημα βρίσκεται αυτό σε εγγύηση.

Κατόπιν και μετά από συννενόηση μαζί σας, υπάρχει μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών after market που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για εργασίες επισκευής και συντήρησης τα οποία διαβαθμίζονται ανάλογα με την ποιότητά τους.

Ανάλογα με την εταιρεία κατασκευής αλλά και την προέλευσή τους, υπάρχει και ευρεία γκάμα τιμών. Εμείς στην Ts Τυροσβούτης σας προτείνουμε πάντα το καλλίτερο είδος - ανταλλακτικό σε σχέση με την τιμή του (best value for money) ώστε να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι ασφαλές και θα λειτουργήσει χωρίς βλάβες και απρόοπτα.

Το σίγουρο είναι ότι με βάση την εμπειρία μας φροντίζουμε τόσο για τη ασφάλεια του οχήματός σας όσο και για την οικονομική συντήρησή του χωρίς να  επιβαρύνεστε  με περιττές δαπάνες, προσέχοντας έτσι ώστε τα ανταλλακτικά να αλλάζονται όταν χρειάζεται κι όχι νωρίτερα.

2o Lockdown: Ανοιχτά παραμένουν τα συνεργεία και οι εκθέσεις αυτοκινήτων.

Η αγορά και η συντήρηση αυτοκινήτου παραμένει «ανοιχτή» κατά τη διάρκεια του δεύτερου απαγορευτικού κυκλοφορίας, το οποίο, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, θα διαρκέσει μέχρι τις 07 Ιανουαρίου 2021.

 Έτσι, η επίσκεψη σας στο συνεργείο μας μπορεί να πραγματοποιηθεί αποστέλλοντας τον αριθμό 2 με SMS στον πενταψήφιο αριθμό 13033, που αφορά σε μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών πρώτης ανάγκης όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους ή απλά να συμπληρώσετε την βεβαίωση κυκλοφορίας με την δεύτερη αιτιολογία.

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία μας για την απρόσκοπτη λειτουργία της αλλά και την δική σας διευκόλυνση, έχει ενεργοποιήσει πρόσθετες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, με αφορμή την πανδημία, που, εκτός των άλλων, περιλαμβάνουν διευκολύνσεις στην παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου, τηρώντας φυσικά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για διασφάλιση της υγείας όλων μας.

Τέλος, και ειδικά για την έκθεση μας αυτοκινήτων, για καλλίτερη εξυπηρέτησή σας, και λόγω του περιορισμού κυκλοφορίας, μπορείτε, και προτείνεται αυτό,  να κλείνετε απογευματινό ραντεβού για ενημέρωση ή παραγγελία καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην έκθεσή μας.