Οι στόχοι μας

Βασικοί στόχοι της εταιρίας Τυροσβούτης είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση των χιλιάδων πελατών μας  με τον διαρκή εκσυγχρονισμό της επιχείρησης και τη δική μας συνεχή επιμόρφωση κι η διατήρηση όσο το δυνατόν του προφίλ της επιχείρησής το οποίο χαρακτηρίζει η εντιμότητα στις συναλλαγές μας, η προσοχή που δίνουμε στη διατήρηση χαμηλού κόστους συντήρησης κάθε οχήματος, η φιλική εξυπηρέτηση, η προσωπική σχέση με τους πελάτες και η αυτοπρόσωπη παρουσία και φροντίδα μας.

Στοχεύουμε

να αποτελέσουμε την πιο συμφέρουσα & αξιόπιστη επιλογή για κάθε υποψήφιο ή ήδη κάτοχο αυτοκινήτου Ford και όχι μόνο, για ο,τι αυτό χρειαστεί. Ο στόχος μας είναι διαχρονικός & οπλίζει όλο το ανθρώπινο δυναμικό με τη εξέχουσα ευθύνη της υπεύθυνης εξυπηρέτησης με στόχο την τελειότητα και την  ικανοποίηση του πελάτη.  Στα πλαίσια αυτά, και επειδή φροντίζουμε να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη αυτή, ετοιμάσαμε για εσάς το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης – αφοσίωσης πελατών “Ts - Follow us”

Επενδύουμε

καταρχήν στις γνώσεις, τις δυνατότητές μας και στους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.
Παράλληλα, στη γκάμα προΐόνων (αυτοκίνητα και ανταλλακτικά) που προωθούμε, στη διάρκεια ζωής τους, & στην τεχνογνωσία της κατασκευάστριας εταιρείας στην οποία έχουμε διαρκή πρόσβαση.
Και φυσικά στην  ιστορία της κατασκευάστριας εταιρείας και στην δική μας ιστορία (διαχρονικότητα) – δείτε το ιστορικό μας

Βασιζόμαστε

στις αξίες και στις αρχές μας, στην  εμπειρία και στις ικανότητες όλου του ανθρώπινου δυναμικού μας, και στη ποιότητα των προΐόντων που διακινούμε.
Στην άμεση επικοινωνία μας με τους ανθρώπους που μας τιμούν με την επιλογή τους, στις αξιόπιστες συναλλαγές μας, στη διάθεση προσφορά και φροντίδας που μας διαπνέει, στην άμεση και φιλική συμπεριφορά μας και φυσικά στο καλό όνομα που έχουμε στην αγορά.
H Τυροσβούτης με βαθύ σεβασμό στους καταναλωτές, στις ανάγκες και στις επιθυμίες τους, με σταθερά και σίγουρα βήματα, ευελπιστεί να αποτελέσει υπόδειγμα επιχειρηματικότητας.