Εγγύηση Ford

Γενικά

Με τα πρόγραμμα εγγύησης που ακολουθεί κάθε καινούργιο αυτοκίνητο, το νέο σας Ford ή και άλλης μάρκας αυτοκίνητο (ανάλογα τον κατασκευαστή), καλύπτεται πλήρως σε περίπτωση διάγνωσης (ή κατόπιν ανάκλησης) ελαττωματικών μηχανικών, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών μερών του οχήματος, καθώς και εκείνων που υπέστησαν βλάβη εξαιτίας του εν λόγω εργοστασιακής αστοχίας ελαττώματος (ελαττωματικά μέρη ή παραλείψεις).

Η διάρκεια του προγράμματος ποικίλει. Αυτό ορίζεται από τη σύμβαση που έχετε υπογράψει κατά την αγορά του οχήματός σας, όπου αναγράφονται οι μήνες και το ανώτατο όριο διανυθέντων χιλιομέτρων.

Προΰποθέσεις κάλυψης εγγύησης

Για να καλυφθεί οποιαδήποτε εγγύηση, το όχημα θα πρέπει να συντηρείται σύμφωνα με το πρόγραμμα συντήρησης του κατασκευαστή με τα γνήσια ανταλλακτικά για τα οποία οφείλουν να εκδίδονται τα αντίστοιχα αποδεικτικά έγγραφα και να υπάρχει συμπληρωμένο το βιβλιαράκι σέρβις του αυτοκινήτου από το συνεργείο που διαθέτει την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση για τις εργασίες συντήρησής του. Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ (η τεχνική κατάρτιση και η συνεχής επιμόρφωση), ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩ ΟΥΚ ΑΝΕΥ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να το γνωρίζετε γιατί  το αυτοκίνητό σας σας ανήκει, το ίδιο και το σέρβις του. Σύμφωνα λοιπόν με τους ευρωπαΐκούς κανονισμούς του block exception 1400/2002, η εγγύηση του αυτοκινήτου δεν χάνεται εάν το σέρβις του πραγματοποιηθεί σε ανεξάρτητο συνεργείο της επιλογής σας το οποίο όμως θα πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις.

ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση του οχήματός σας, τα μέρη κάλυψη και τις εξαιρέσεις, επικοινωνήστε μαζί μας