Οι δραστηριότητές μας

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην

Πώληση καινούργιων αυτοκινήτων με εξειδίκευση στη μάρκα Ford
Πώληση ανταλλακτικών γνησίων & εναλλακτικά εφάμιλλων σε ποιότητα εταιριών
Πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων εγχώριων και εξωτερικού – Εισαγωγές από Ε.Ε.
Service για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων με εξειδίκευση στη μάρκα Ford από το 1970 – Υποστήριξη after sales – εγγυήσεις
Φανοβαφείο για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων
Πώληση και τοποθέτηση συστημάτων υγραερίου κίνησης για όλες τις μάρκες – Εξουσιοδοτημένος διανομέας & Εφαρμοστής BRC για τη Αχαϊα
Υποστήριξη after sales υγραεριοκίνησης – Έλεγχοι, σέρβις, πιστοποιητικά ΚΤΕΟ

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Λ.Γλαύκου 21 στην Πάτρα θα βρείτε

Έκθεση με τα best seller μοντέλα της Ford, προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα, ποικίλα δώρα, πολλαπλές διευκολύνσεις, φιλικό περιβάλλον.
Πολλές επιλογές από ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας, από καινούργια και γνήσια εως μεταχειρισμένα. Διαθέτουμε αποθήκη και για αντίκες (40 χρόνια Ford!)
Μεταχειρισμένα επιβατικά αλλά και ελαφρά φορτηγά που τα παρέχουμε με εγγύηση γιατί είναι ελεγμένα από εμάς. Εισαγωγές δικές μας από Γερμανία.
Συνεργείο αυτοκινήτων με πολυετή πείρα και εξειδίκευση στα Ford αλλά με γνώση και εμπειρία για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Έλεγχοι, διαγνώσεις, επισκευές, καθιερωμένα σέρβις, επιδιορθώσεις βλαβών και αντικατάσταση κινητήρων κ.α. μερών με αξιοπιστία και σιγουριά.
Σύγχρονο και πλήρες εξοπλισμένο φανοβαφείο για όλα τα αμαξώματα με άριστα υλικά και άμεσες επιδιορθώσεις. Αναλαμβάνουμε δωρεάν την πληρωμή οποιασδήποτε αποζημίωσης ζημιάς αυτοκινήτου απευθείας από την ασφαλιστική εταιρεία.
Προμήθεια και τοποθέτηση κιτ υγραεριοκίνησης και σχετικών εξαρτημάτων για ολες τις μάρκες αυτοκινήτων με επιλογή και εξουσιοδότηση της BRC Italia για το νομό Αχαϊας. H υπηρεσία αυτή παρέχεται από την Αutogas Experts που δημιουργήθηκε με την υπογραφή Τυροσβούτης μετά από 7 έτη εμπειρίας στον κλάδο της υγραεριοκίνησης.
Συνεργείο αερίων καυσίμων από την Αutogas Experts που παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη μετά την τοποθέτηση του κιτ στο αυτοκίνητό σας νόμιμα και εγγυημένα.

2o Lockdown: Ανοιχτά παραμένουν τα συνεργεία και οι εκθέσεις αυτοκινήτων.

Η αγορά και η συντήρηση αυτοκινήτου παραμένει «ανοιχτή» κατά τη διάρκεια του δεύτερου απαγορευτικού κυκλοφορίας, το οποίο, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, θα διαρκέσει μέχρι τις 07 Ιανουαρίου 2021.

 Έτσι, η επίσκεψη σας στο συνεργείο μας μπορεί να πραγματοποιηθεί αποστέλλοντας τον αριθμό 2 με SMS στον πενταψήφιο αριθμό 13033, που αφορά σε μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών πρώτης ανάγκης όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους ή απλά να συμπληρώσετε την βεβαίωση κυκλοφορίας με την δεύτερη αιτιολογία.

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία μας για την απρόσκοπτη λειτουργία της αλλά και την δική σας διευκόλυνση, έχει ενεργοποιήσει πρόσθετες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, με αφορμή την πανδημία, που, εκτός των άλλων, περιλαμβάνουν διευκολύνσεις στην παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου, τηρώντας φυσικά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για διασφάλιση της υγείας όλων μας.

Τέλος, και ειδικά για την έκθεση μας αυτοκινήτων, για καλλίτερη εξυπηρέτησή σας, και λόγω του περιορισμού κυκλοφορίας, μπορείτε, και προτείνεται αυτό,  να κλείνετε απογευματινό ραντεβού για ενημέρωση ή παραγγελία καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην έκθεσή μας.