Φανοποιείο

Το φανοποιείο μας, στελεχωμένο από έμπειρους φανοποιούς με πολυετή πείρα, παρέχει υψηλής ποιότητας εργασίες επιδιόρθωσης αμαξωμάτων με άριστα οικολογικά υλικά, ανταγωνιστικές τιμές και πλήθος παροχών εξυπηρέτησης του πελάτη.


Επιδιορθώσεις αμαξώματος

Στη Ford Τυροσβούτης οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας εργάζονται  με την απαραίτητη γνώση και υπευθυνότητα έτσι ώστε  το αυτοκίνητό σας να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση χωρίς κανένα ψεγάδι και μετά την επιδιόρθωσή του από οποιαδήποτε ζημιά, με αποτέλεσμα να διατηρεί και μια καλή τιμή μεταπώλησης. Τα χρήματά σας θα πιάσουν τόπο, με επαγγελματική εργασία και υλικά κορυφαίας ποιότητας, από ανθρώπους που γνωρίζουν το αυτοκίνητό σας όσο κανείς άλλος.

Στις περισσότερες περιπτώσεις βέβαια, την αποζημίωση καλύπτει ασφαλιστική εταιρεία κι έτσι δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για την επισκευή ενώ  κατά τη διάρκεια των εργασιών, σας παρέχουμε αυτοκίνητο αντικατάστασης.

Το άρτιο εξοπλισμένο φανοποιείο μας είναι πάντα σε θέση να επιδιορθώσει οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί σε κάθε μάρκας αυτοκίνητο. Στις δε εργασίες που θα γίνουν σε αυτό να τηρηθεί η πρέπουσα σειρά και να χρησιμοποιηθούν άριστα και οικολογικά υλικά με προσοχή στη λεπτομέρεια για τέλειο αποτέλεσμα.

Έτσι, και τις υπηρεσίες του φανοποιείου μας χαρακτηρίζει η ποιότητα και η συνέπεια με σεβασμό στον πελάτη και στο αυτοκίνητό του!

2o Lockdown: Ανοιχτά παραμένουν τα συνεργεία και οι εκθέσεις αυτοκινήτων.

Η αγορά και η συντήρηση αυτοκινήτου παραμένει «ανοιχτή» κατά τη διάρκεια του δεύτερου απαγορευτικού κυκλοφορίας, το οποίο, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, θα διαρκέσει μέχρι τις 07 Ιανουαρίου 2021.

 Έτσι, η επίσκεψη σας στο συνεργείο μας μπορεί να πραγματοποιηθεί αποστέλλοντας τον αριθμό 2 με SMS στον πενταψήφιο αριθμό 13033, που αφορά σε μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών πρώτης ανάγκης όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους ή απλά να συμπληρώσετε την βεβαίωση κυκλοφορίας με την δεύτερη αιτιολογία.

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία μας για την απρόσκοπτη λειτουργία της αλλά και την δική σας διευκόλυνση, έχει ενεργοποιήσει πρόσθετες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, με αφορμή την πανδημία, που, εκτός των άλλων, περιλαμβάνουν διευκολύνσεις στην παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου, τηρώντας φυσικά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για διασφάλιση της υγείας όλων μας.

Τέλος, και ειδικά για την έκθεση μας αυτοκινήτων, για καλλίτερη εξυπηρέτησή σας, και λόγω του περιορισμού κυκλοφορίας, μπορείτε, και προτείνεται αυτό,  να κλείνετε απογευματινό ραντεβού για ενημέρωση ή παραγγελία καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην έκθεσή μας.