Ποιοι είμαστε

  • Διαχρονικά αξιόπιστα φιλικά

  • Διαχρονικά αξιόπιστα φιλικά

  • Διαχρονικά αξιόπιστα φιλικά

Η εταιρεία Κ.Σ.ΤΥΡΟΣΒΟΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Πάτρα με αντικείμενο το εμπόριο αυτοκινήτων, ανταλλακτικών, παροχή υπηρεσιών σε συνεργείο και φανοποιείο και εφαρμογές συστημάτων υγραερίου κίνησης.

Iδρυτής της ο αείμνηστος Στέφανος Τυροσβούτης καταξιωμένος πτυχιούχος Καναδικής τεχνικής σχολής μηχανικός αυτοκινήτων ο οποίος από το 1970 ξεκίνησε στην Ελλάδα την επαγγελματική του πορεία με εξειδίκευση στη μάρκα Ford με συνεχείς προοδευτικές επαγγελματικές κινήσεις (στην αρχή συνεργείο, κατόπιν & εμπόριο ανταλλακτικών, έπειτα & αυτοκινήτων και αργότερα και φανοποιείο).

Στην επιχείρηση εισήχθησαν από πολύ νεαρή ηλικία τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, ο Κωσταντίνος κι η Αγγελική με αυξανόμενες αρμοδιότητες μεγαλώνοντας σ’ ενα περιβάλλον αφοσιωμένα εργασιακό. Αργότερα εισήχθη στην επιχείρηση κι ο τρίτος εταίρος, η Χριστίνα, ενώ το 2001 η έδρα της επιχείρησης μεταφέρθηκε στην Λ. Γλαύκου 21 στην Πάτρα σε ιδιόκτητο κατάστημα 1.100 τ.μ..

Το πρόσφατα ανακαινισμένο φανοποιείο μας, λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και οργάνωση, στελεχωμένο από έμπειρους φανοποιούς με πολυετή πείρα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας εργασίες επιδιόρθωσης αμαξωμάτων με άριστα οικολογικά υλικά, ανταγωνιστικές τιμές και πλήθος παροχών εξυπηρέτησης του πελάτη.

Το 2003 οι αυξανόμενες ανάγκες της επιχείρησης ώθησαν στην οικοδόμηση επιπλέον κτιρίου δίπλα στο ήδη υπάρχον, ενώ το 2011 η δραστηριότητα της επιχείρησης επεκτάθηκε και σε συνεργείο αερίων καυσίμων με εξουσιοδοτημένη διανομή κιτ μιας από τις κορυφαίες εταιρείες στην υγραεριοκίνηση, την BRC.

2o Lockdown: Ανοιχτά παραμένουν τα συνεργεία και οι εκθέσεις αυτοκινήτων.

Η αγορά και η συντήρηση αυτοκινήτου παραμένει «ανοιχτή» κατά τη διάρκεια του δεύτερου απαγορευτικού κυκλοφορίας, το οποίο, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, θα διαρκέσει μέχρι τις 07 Ιανουαρίου 2021.

 Έτσι, η επίσκεψη σας στο συνεργείο μας μπορεί να πραγματοποιηθεί αποστέλλοντας τον αριθμό 2 με SMS στον πενταψήφιο αριθμό 13033, που αφορά σε μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών πρώτης ανάγκης όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους ή απλά να συμπληρώσετε την βεβαίωση κυκλοφορίας με την δεύτερη αιτιολογία.

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία μας για την απρόσκοπτη λειτουργία της αλλά και την δική σας διευκόλυνση, έχει ενεργοποιήσει πρόσθετες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, με αφορμή την πανδημία, που, εκτός των άλλων, περιλαμβάνουν διευκολύνσεις στην παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου, τηρώντας φυσικά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για διασφάλιση της υγείας όλων μας.

Τέλος, και ειδικά για την έκθεση μας αυτοκινήτων, για καλλίτερη εξυπηρέτησή σας, και λόγω του περιορισμού κυκλοφορίας, μπορείτε, και προτείνεται αυτό,  να κλείνετε απογευματινό ραντεβού για ενημέρωση ή παραγγελία καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην έκθεσή μας.