Δείτε την παραγωγή του νέου Ford Focus και απολαύστε τους εργοστασιακούς αυτοματισμούς!

Σχεδιασμένο εξ΄ αρχής, το ολοκαίνουργιο Ford Focus δεν μοιράζεται ούτε βίδα με το προηγούμενο μοντέλο και ανοίγει μια νέα εποχή για την τεχνολογία, την άνεση, τους χώρους και την οδηγική συμπεριφορά για τους πελάτες της μεσαίας κατηγορίας. Το "ανθρωποκεντρικό" νέο μοντέλο της Ford προσφέρεται από την αρχή με εκδόσεις Active και Vignale για τους μερακλήδες εκτός από τις γνωστές εκδόσεις Trend, Business, Titanium και ST Line, ενώ υπάρχει και μοντέλο Wagon, σε διάφορες εκδόσεις εξοπλισμού.

Αισθητικά ακολουθεί εξωτερικά, μια συντηρητική σχεδίαση που δεν προκαλεί και δεν ξενίζει, ενώ εσωτερικά η φιλοσοφία «no gap» που ακολούθησαν οι άνθρωποι της Ford οδήγησαν σε ένα εσωτερικό που ποιοτικά στέκεται επι ίσοις όροις απέναντι στον αντaγωνισμό των μικρών BMW αλλά και της νέας A Class.

Και ακόμα έρχεται με νέες τεχνολογίες Stop & Go, Recognition Speed και Τεχνολογία Lane-Centering καθώς και το Head-up Display, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε μοντέλο Ford στην Ευρώπη. Επιπρόσθετα διαθέτει το ενσωματωμένο μόντεμ της FordPass Connect για συνδεσιμότητα Wi-Fi εν κινήσει, ασύρματh φόρτιση, SYNC 3 με οθόνη αφής 8 ιντσών και High End ήχο από την B&O. Και βεβαίως την νέα τεχνολογία CCD  (που ανιχνεύει τις λακούβες) της Ford για το Focus, η οποία κάθε 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου παρακολουθεί την λειτουργία και τις κινήσεις της ανάρτησης, του αμαξώματος, του τιμονιού και των φρένων και προσαρμόζει την απόσβεση της ανάρτησης για εξαιρετική και πέρα από κάθε σύγκριση με άλλα αυτοκίνητα, ποιότητα οδήγησης.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.