Το νέο Ford Fiesta αυτοκίνητο της χρονιάς!



Ford Fiesta 1
Ford Fiesta 2
Ford Fiesta 3


Το νέο Fiesta είναι ένα από τα πλέον βραβευμένα μοντέλα της Ford, ενώ ένας από τους τίτλους με ιδιαίτερη βαρύτητα που έχει κατακτήσει είναι αυτός του  «Αυτοκινήτου του 2018 για την Ελλάδα
». Δικαιολογημένα άλλωστε για ένα από τα πιο ολοκληρωμένα υπερ- μίνι και σίγουρα αυτό με τα καλύτερα οδηγικά χαρακτηριστικά.

Σχεδιαστικά το νέο Ford Fiesta ξεχωρίζει από το δυναμικό εμπρός του μέρος με την εντυπωσιακή μάσκα και τους χαρακτηριστικούς προβολείς με το όμορφο LED περίγραμμα. Οι δυναμικές γραμμές του αμαξώματος ρέουν ισορροπημένα με το πίσω μέρος να ολοκληρώνει την εικόνα ενός από τα πιο όμορφα μοντέλα της κατηγορίας.

Το εσωτερικό του είναι άνετο και πρακτικό για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη καθώς και ήσυχο στο ταξίδι χάρη στην εξαιρετική ηχομόνωση, ενώ υπάρχει επιλογή από διάφορους εξατομικευμένους συνδυασμούς, προκειμένου να διαμορφώσει κανείς όπως αυτός θέλει τον ιδιαίτερα ποιοτικό διάκοσμο του δικού του καινούργιου Fiesta. Το οποίο ταυτόχρονα είναι εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής, προσφέροντας πλήρη συνδεσιμότητα smartphones και εύκολο έλεγχο από την κεντρική οθόνη αφής των 8,0 ιντσών που συνδυάζεται με το σύστημα infotainment SYNC 3.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.