50 χρόνια Ford Τυροσβούτης

new_post_tirosvoutis

Το 2020, η Ford Τυροσβούτης συμπληρώνει 50 χρονια παρουσίας, προσφοράς και εξυπηρέτησης στο χώρο της αυτοκίνησης με ιστορία 50 χρόνων στη μάρκα Ford.

Το 2020 αποτελεί την χρονιά σταθμό και για την οδηγοκεντρική μάρκα Ford. Η φίρμα που έχει αναγάγει την ευχαρίστηση του οδηγού σε επιστήμη, λανσάρει ένα καινοτομικό compact crossover /SUV, που απευθύνεται στη μεγαλύτερη κατηγορία των υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτων.

Το προηγμένο και ευρύχωρο Ford Puma, ένα αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των αγοραστών της κατηγορίας των compact crossover/SUV μοντέλων, με ποικίλα πλεονεκτήματα, ανάμεσα σε αυτά και οι κορυφαίες αποθηκευτικές ικανότητες του χώρου φόρτωσης, ο οποίος χωρά κυριολεκτικά τα… πάντα!

Πόσες βαλίτσες χωρούν στο νέο Ford Puma;

Το νέο, ήπια υβριδικό και στιλάτο Ford Puma έρχεται προσεχώς στην έκθεση Τυροσβούτης, και ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του, προκειμένου να ανακαλύψουν οι οδηγοί και κυρίως οι γυναίκες που ενδιαφέρονται για τις έξυπνες λύσεις χωρητικότητας και αποθήκευσης, τις ασυναγώνιστες μεταφορικές και αποθηκευτικές του ικανότητες.

Με το ελκυστικό του στιλ να συνδυάζεται υποδειγματικά με την απαράμιλλη πρακτικότητα ενός compact crossover/SUV αυτοκινήτου, το νέο Ford Puma έρχεται να υποστηρίξει τις πλέον καινοτόμες προτάσεις αποθήκευσης της κατηγορίας των Β-SUVs προσφέροντας όχι μόνο κορυφαίο χώρο αποσκευών στην κατηγορία, αλλά και το καινοτόμο και έξυπνο MegaBox.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

2o Lockdown: Ανοιχτά παραμένουν τα συνεργεία και οι εκθέσεις αυτοκινήτων.

Η αγορά και η συντήρηση αυτοκινήτου παραμένει «ανοιχτή» κατά τη διάρκεια του δεύτερου απαγορευτικού κυκλοφορίας, το οποίο, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, θα διαρκέσει μέχρι τις 07 Ιανουαρίου 2021.

 Έτσι, η επίσκεψη σας στο συνεργείο μας μπορεί να πραγματοποιηθεί αποστέλλοντας τον αριθμό 2 με SMS στον πενταψήφιο αριθμό 13033, που αφορά σε μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών πρώτης ανάγκης όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους ή απλά να συμπληρώσετε την βεβαίωση κυκλοφορίας με την δεύτερη αιτιολογία.

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία μας για την απρόσκοπτη λειτουργία της αλλά και την δική σας διευκόλυνση, έχει ενεργοποιήσει πρόσθετες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, με αφορμή την πανδημία, που, εκτός των άλλων, περιλαμβάνουν διευκολύνσεις στην παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου, τηρώντας φυσικά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για διασφάλιση της υγείας όλων μας.

Τέλος, και ειδικά για την έκθεση μας αυτοκινήτων, για καλλίτερη εξυπηρέτησή σας, και λόγω του περιορισμού κυκλοφορίας, μπορείτε, και προτείνεται αυτό,  να κλείνετε απογευματινό ραντεβού για ενημέρωση ή παραγγελία καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην έκθεσή μας.