50 χρόνια Ford Τυροσβούτης

new_post_tirosvoutis

Το 2020, η Ford Τυροσβούτης συμπληρώνει 50 χρονια παρουσίας, προσφοράς και εξυπηρέτησης στο χώρο της αυτοκίνησης με ιστορία 50 χρόνων στη μάρκα Ford.

Το 2020 αποτελεί την χρονιά σταθμό και για την οδηγοκεντρική μάρκα Ford. Η φίρμα που έχει αναγάγει την ευχαρίστηση του οδηγού σε επιστήμη, λανσάρει ένα καινοτομικό compact crossover /SUV, που απευθύνεται στη μεγαλύτερη κατηγορία των υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτων.

Το προηγμένο και ευρύχωρο Ford Puma, ένα αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των αγοραστών της κατηγορίας των compact crossover/SUV μοντέλων, με ποικίλα πλεονεκτήματα, ανάμεσα σε αυτά και οι κορυφαίες αποθηκευτικές ικανότητες του χώρου φόρτωσης, ο οποίος χωρά κυριολεκτικά τα… πάντα!

Πόσες βαλίτσες χωρούν στο νέο Ford Puma;

Το νέο, ήπια υβριδικό και στιλάτο Ford Puma έρχεται προσεχώς στην έκθεση Τυροσβούτης, και ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του, προκειμένου να ανακαλύψουν οι οδηγοί και κυρίως οι γυναίκες που ενδιαφέρονται για τις έξυπνες λύσεις χωρητικότητας και αποθήκευσης, τις ασυναγώνιστες μεταφορικές και αποθηκευτικές του ικανότητες.

Με το ελκυστικό του στιλ να συνδυάζεται υποδειγματικά με την απαράμιλλη πρακτικότητα ενός compact crossover/SUV αυτοκινήτου, το νέο Ford Puma έρχεται να υποστηρίξει τις πλέον καινοτόμες προτάσεις αποθήκευσης της κατηγορίας των Β-SUVs προσφέροντας όχι μόνο κορυφαίο χώρο αποσκευών στην κατηγορία, αλλά και το καινοτόμο και έξυπνο MegaBox.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.